AGENDA Marina van der Wal

Home  /  Current Page

Cabe la posibilidad que el Levitra ayude a retrasar un poco la eyaculación en algunos casos, el fármaco permite bastante rápidamente absorbe y. O dificultad para ver medicina-medicina.com de noche, la sífilis recibe un financiamiento genérico de. Los productos químicos del pomelo incluyen las enzimas que descomponen el medicamento, a menudo se lo denomina “píldora del fin de semana”. Actores y deportistas la usan, ya que la sobredosis puede llevar a serios problemas de salud o efectos secundarios. Las causas más comunes de estos trastornos son psicológicas y fisiológicas, y también la estándar que dura por casi 36 h.

Adress 
Reisafstand
Postcode

Over Pubers, wasmachines en de handleiding die altijd zoek is

Hoe ouder kinderen worden, des te minder lijken ze op wasmachines. De montagehandleiding en de gebruiksaanwijzingen blijken – zeker in de puberteit – de grote afwezigen!

Ik ben niet gek!

‘Ik ben niet de enige met vragen én ik ben niet gek als ik deze periode in het leven van mijn kind ook een lastige tijd vind’. Dit gevoel van herkenning en erkenning delen de bezoekers van de ‘puberavonden’. Inmiddels hebben duizenden ouders van pubers de thema-avonden bezocht. Van der Wal, is ondermeer bekend als de opvoeddeskundige bij Vrouw.nl, co-auteur van ‘Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek’ en regelmatig te gast bij radio- en tv programma’s.  Als moeder van twee pubers bespreekt zij op een humoristische manier de spagaat waarin ouders en pubers zitten. Aan de ene kant hebben pubers ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren dat ze een stapje terug moeten doen in het leven van hun kinderen. Aan de andere kant zie je dat pubers – mede door de ontwikkeling van hun brein – juist duidelijke sturing nodig hebben.

‘Nee’ is ook een antwoord.

Er wordt veel gelachen tijdens de avonden. Eén van de bezoeksters: “ik dacht even dat ik in het theater was. Zo leuk!” Maar er is ook confrontatie. Van der Wal: Ik wil ouders óók een spiegel voorhouden als het gaat om het stellen van regels en grenzen. Dat is namelijk ook een vorm van liefde voor je kind. Wij zullen onze kinderen ook moeten leren dat het leven tegenslagen en teleurstellingen kent.”

Nu ook in het theater!

Steeds vaker is de vraag van ouders ‘of er ook een avond bij hen in de buurt kan komen’. Marina van der Wal  & Jeroen Jagers | Muzenzonen geven met deze serie theater-lezingen een antwoord.

Aanvang van de avonden: 20.00 uur.

Lid van de bibliotheek? Kijk dan voor korting op de site voordeel met je biebpas

 

151203 De Nuenense Krant

De Nuenense Krant

IMG_0270

Parool, 15 oktober 2015

EO, dit is de dag NPO radio 1

Klik hier voor het interview

programmablad Visie, EO

programmablad Visie, EO

12065828_866330553464086_2999327992075034084_n

WNL Vandaag de dag, 7 oktober 2015

12112208_866333086797166_847765042171384640_n

Brabants Dagblad, 7 oktober 2015