Besloten bijeenkomsten

Home  /  AGENDA Marina van der Wal  /  Current Page

Puberexpert Marina van der Wal: “Het opvoeden van pubers is leuk!”

Een puber in huis? Hoe houden we het gezellig?

“De puberteit zien veel ouders als de lastigste opvoedperiode van hun kinderen. En ondanks het feit dat pubers zich natuurlijk gaan verzetten tegen hun ouders, hoeft dat helemaal niet. Zeker niet als je weet hoe het brein van pubers zich in deze periode ontwikkelt”.

Marina van der Wal, zelf moeder van 2 pubers, is de opvoeddeskundige bij Vrouw.nl,  co-auteur van Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek en regelmatig te gast bij diverse radio- en tv programma’s.

Van der Wal is voor velen bekend uit de media als het gaat om opvoed-kwesties zoals bijvoorbeeld de ‘bangalijsten’ en ‘comazuipen’. Eén van de bezoeksters die eerder een bijeenkomst bezocht: “ik dacht even dat ik in het theater was. Zo leuk!”  Van der Wal: “het is fijn als mensen plezier hebben, deze avond. Maar laat ik duidelijk zijn: opvoeden gaat ook over het stellen van grenzen. Dat is namelijk ook een vorm van liefde voor je kind. Wij zullen onze kinderen ook moeten leren dat het leven tegenslagen en teleurstellingen kent. En ook zo’n thema komt aan bod.”

Aanvang van de lezingen is 20.00 uur en alleen (kosteloos) toegankelijk voor ouders van leerlingen van de betreffende school.