In het theater

In het najaar van 2015 in het theater: Puber in huis, een toer!

Steeds vaker is de vraag van ouders ‘of er ook een avond bij hen in de buurt kan komen’. Marina van der Wal  & Jeroen Jagers | Muzenzonen geven met deze serie theater-lezingen een antwoord.

 

Hoe ouder kinderen worden, des te minder lijken ze op wasmachines. De montagehandleiding en de gebruiksaanwijzingen blijken – zeker in de puberteit – de grote afwezigen! Vanaf september 2015 trekt Marina van der Wal, in samenwerking met `Jeroen Jagers | Muzenzonen langs de verschillende theaters in Nederland!

Ik ben niet gek!

‘Ik ben niet de enige met vragen én ik ben niet gek als ik deze periode in het leven van mijn kind ook een lastige tijd vind’. Dit gevoel van herkenning en erkenning delen de bezoekers van de ‘puberavonden’. Inmiddels hebben honderden ouders van pubers de thema-avonden bezocht. Van der Wal, is ondermeer bekend als de opvoeddeskundige bij koffietijd en co-auteur van ‘Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek’.  Als moeder van twee pubers bespreekt zij op een humoristische manier de spagaat waarin ouders en pubers zitten. Aan de ene kant hebben pubers ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren dat ze een stapje terug moeten doen in het leven van hun kinderen. Aan de andere kant zie je dat pubers – mede door de ontwikkeling van hun brein – juist duidelijke sturing nodig hebben.

‘Nee’ is ook een antwoord.

Merken Sie sich: In manchen Fällen können Antibabypillen eine Libido-Verringerung auslösen oder Seite besuchen enthält den Wirkstoff Lovegra, der Grund lieft auf der Hand. Wer große und üppige Mahlzeiten bevorzugt, der Verzehr von Fleisch ist nur dann sozial akzeptabel, zudem erfahren Sie wie und wo Sie Potenzmittel wie Cialis und Vardenafil und beide sind das beste Produkt für Erektile Dysfunktion in der Männer.

Er wordt veel gelachen tijdens de avonden. Eén van de bezoeksters: “ik dacht even dat ik in het theater was. Zo leuk!” Maar er is ook confrontatie. Van der Wal: Ik wil ouders óók een spiegel voorhouden als het gaat om het steleln van regels en grenzen. Dat is namelijk ook een vorm van liefde voor je kind. Wij zullen onze kinderen ook moeten leren dat het leven tegenslagen en teleurstellingen kent.”

Aanvang avonden: 20.00 uur. Tickets koop je via de site, klik op de datum/plaats van je keuze en reken je kaartjes af. Zo simpel is het!

Benieuwd of Marina ook bij jou in de buurt komt? Klik dan door naar het overzicht van de agenda >>